måndag 16 juli 2007

Ett regnigt dublin del 1

Hej!
Jag har vart i Irland. Äntligen !!! Irland har alltid varit ett drömresemål för mej och det här var förhoppningsvis första av många resor dit. Var bara en helg i Dublin men riktigt trevligt. Jag och två kompisar.
Flög ner i torsdags och hem på söndagen så hade hela 2 dagar där.
Fredagen vaknar jag efter att blivit väckt ett antal ggr av en kudde i huvudet... Frida gillade inte att jag snarkade. In till dublin.. regnade hela dan... första vi handlade var varsitt paraply och ett par öronproppar till frida:). Jättegod mat på en mysig italiensk restaurang sen dax för nationalmuseet.. nice :). Drar till en pub sen och vad står det på ölunderläggen.. jo reklam för kopparbergs päroncider :) men puben var mysig.
Dax att dra till hotellet.. vilar en stund sen tar vi bussen till en närbelägen by. Äta igen och sen puben... Irländska pubar mmmh :))) dax för bussen hem.. och det kom ingen buss.. vi står och väntar och väntar.. en buss dyker upp... fel buss... Blir till att vinka på en taxi och så hem till hotellet. Får sova ostört hela natten :)

Resten får ni höra om i morgon :)
Ha de bra alla

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha säger då det, kopparbergs cider!!! världskänt! =)...men vet du vad, det fanns ´faktiskt sommarjobb att söka på Irland som innebar att lansera kopparbergs cider. Kanske är de svenskarna som varit där???

God natt!

Vickiehickietorian sa...

Snarkar du??? nä, fy fan! hahaha